O nama

Radio KISS FM kao lazarevačka muzička atrakcija osnovan je 2002. godine. Smešten na 106.1 MHz, najslušanija je radio stanica ne samo u Lazarevcu već i u kolubarskom okrugu, dok je visoko kotiran i među svim beogradskim radio stanicama. Takođe, putem interneta i preko android aplikacije, omiljen je prijatelj brojnih slušalaca svih delova zemlje ali i sveta.

Zamišljen kao komercijalan, aktuelan, sa mnogo muzike i malo priče od strane osnivača Gorana Mijatovića, brzo je stigao do onih koji dan ne mogu da zamisle bez KISS FM-a. 24 časovni program za cilj ima dinamičan sadržaj: aktuelne, brze i kratke informacije iz svih sfera života.

Kao takav, KISS FM, stigao je do mnogih koji ga slušaju na svom radnom mestu, u automobilu ili jednostavno za sebe u svom kutku, i čest je izbor i onih koji slučajno, u prolazu “nalete” na njega.

Sve rečeno, upotpunjuju zabavni i uvek raspoloženi voditelji i novinari koji svojim stilom ostavljaju pečat dobrog ukusa i sjajne razonode. To je KISS FM i dovelo do visoke pozicioniranosti među slušaocima zahvaljujući kojima ambiciozni planovi uvek budu ostvareni.

Kako su godine prolazile, KISS FM je pratio trendove i razvijao se. Tako danas kao digitalni medij, pod svojom kupolom ima i web portal KISS INFO i YouTube kanal KISS FM MEDIA.

Signalom KISS FM pokriva područja Lazarevca, Lajkovca, Ljiga ali i delove beogradskih i opština šumadijskog okruga. Internet stream nas šalje u svet bez ograničenja.

U svakom trenutku, KISS FM  dostupan je na Fejsbuku, Instagramu ali i putem mobilne aplikacije.

KISS FM kao brend prihvaćen je kod slušalaca svih generacija. Mnogima je najbolji prijatelj uz jutarnju kafu, na putu, odmoru ili zabavi a često je i pokrovitelj humanitarnih, sportskih, muzičkih i kulturnih manifestacija.

Pozivamo Vas da se pridružite mnogima koji su KISS FM izabrali za svog drugara, prijatelja ili ortaka. Dovoljno je da vam brojke na radio prijemniku uvek budu podešene na 106,1 MHz, i zabava može da počne.

NEKADA

SADA