14. FESTIVAL SRPSKIH VINA U LAZAREVCU

Tradicionalni, 14. po redu, FESTIVAL SRPSKIH VINA biće održan u petak 30. septembra  u glavnoj, Karađorđevoj ulici u Lazarevcu, sa početkom u 16 časova.

Selektor Festivala, Nenad Andrić osmu godinu za redom vrši odabir vinarija koje će uzeti učešće, a ove godine svoja vina predstaviće oko 60 učesnika iz cele zemlje.

Od domaćih proizvođača vina i ove godine svoju ponudu promovisaće: Podrum Milojaš, Carpe Diem, podrum Milojević, vinarija Dimitrijević, vinarija „Srž“ Milovanović, vinarija „Zorča“ i podrum vina Milovan.

„ Za tih par sati od 16 časova do 21 sat, koliko festival traje, gotovo je nemoguće  obići više od 20-30 vinarija, mada su lazarevčani već iskusni i većina već ima svoje favorite. Trudim se da uvek bude prisutno 70-80 posto vinarija koje su stalno prisutne na ovom festivalu, ali da uvek uvedem i neke nove“, kaže Andrić.

Pored vina, na manifestaciji će i ovoga puta biti prdstavljeni i proizvođači mesnih prerađevina i sireva a program će biti upotpunjen i adekvatnim muzičkim nastupom. U slučaju lošeg vremena, festival će biti održan u SRC Kolubara u Lazarevcu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Unapređenje pčelarstva u Srbiji- Novi projekat u Lazarevcu (VIDEO)
Next post Best dating sites for over 50