6. Okružnih susreta u organiuaciji Saveza udruženja medicinskih sestara predškolskih ustanova Srbije

Osmi termin 6. Okružnih susreta u organiuaciji Saveza udruženja medicinskih sestara predškolskih ustanova Srbije, održan je danas u Lazarevcu.

Domaćin ovog skupa bila je PU „Rakila Kotarov Vuka“ uz pomoć i podršku GO Lazarevac. Ovo je osmi od ukupno deset stručnih skupova, a sastoji se od plenarnog predavanja u Centru za kulturu Lazarevac i popodnevnih sesija u samoj predškolskoj ustanovi.

Gradska opština Lazarevac pružila je veliku podršku u organizaciji ovog stručnog skupa, a predsednik opštine, Bojan Stević, nakon primanja zahvalnice, obratio se prisutnima i pored ostalog istakao planove opštinskog rukovodstva za budući period, kada je u pitanju poboljšanje uslova rada lazarevačkih vrtića.

„Mi zaista poslednjih godina ulažemo značajna sredstva u unapređenje rada predškolskih ustanova na teritoriji opštine Lazareavac, iako nemamo velika ovlašćenja, obzirom da smo deo jedinica lokalne samouprave“ rekao je Stević i najavio izgradnju dva velika objekta vrtića u MZ Stepojevac i u delu Lazarevca poznatijem kao „Severna magistrala“.

Zahvalnice su osim predsedniku GO Lazarevac, uručene i direktorki PU „Rakila Kotarov Vuka“, Biljani Živković, dr Vladimiru Čakareviću, ispred Ministarstva zdravlja,  Biljani Kojović ispred Ministarstva prosvete, načelnici pedijatrije lazarevačkog Doma zdravlja, dr Mirjani Dražić, zatim  rukovodiocu Centra za prevenciju DZ „dr Đorđe Kovačević“, Gordani Nikolić, oftamologu, dr Dragani Knežević i drugim zaslužnim pojedincima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Petlja “Lajkovac” do 1. maja zatvorena za saobraćaj
Next post Odbojkašice Železničara neumoljive protiv osvajača Kupa Srbije