99 novih parking mesta u Lazarevcu (VIDEO)

U toku su radovi na  asfaltiranju parkinga na prostoru neposredno pored Gradskog parka u Lazarevcu. Novi parking imaće 99 mesta, biće urađena rasveta i video nadzor  a prva tri meseca neće se naplaćivati usluge parkiranja dok će nakon toga naplata biti vršena za drugu zonu. Radove je obišao predsednik opštine Bojan Stević  sa saradnicima.

‘’Započeli smo završno asfaltiranje novoizgrađenog javnog parkirališta  u blizini Gradskog parka. Na jednom manjem delu nećemo raditi asfaltiranje jer je još u procesu restitucije,odnosno rešavanja imovinsko – pravnih odnosa.

Imaćemo 99 parking mesta ,u narednih par dana biće postavljena led rasveta  kao i video nadzor, kako bi ovaj prostor bio potpuno bezbedan što se tiče automobila.

Plan je da jedan deo ovog prostora bude ‘’kvantaš’’ a to će biti onoga dana kada u potpunosti bude završena izgradnja Gradske tržnice’’, rekao je Stević.

On je najavio da će narednih dana otpočeti radovi na još jednom parkingu uz korito reke Lukavice uz školu ‘’Knez Lazar’’,čime će se dobiti još 50 parking mesta . Stević je podsetio da su otpočeli radovi i na delu ulice Dimitrija Tucovića i Karađorđeve ulice ,gde će biti izrađena dodatna 33 parking mesta .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Počinje probna državna matura – utvrdiće se da li ocene odgovaraju znanju
Next post Poslednji čas za 100+100 evra: Dodatni rok ističe danas