Detaljne informacije o poklon-vaučerima za svu beogradsku decu

Grad Beograd počeo je podelu poklon-vaučera u vrednosti od šest hiljada dinara. Oni će najkasnije od 26. decembra biti dostupni u svim državnim i privatnim predškolskim ustanovama, kao i u državnim i privatnim osnovnim i srednjim školama, gde će građani moći da ih preuzmu.

Poklon-vaučere u iznosu od šest hiljada dinara dobiće sva beogradska deca i to od vrtićkog uzrasta do 19 godina. Dakle, sva maloletna lica, zatim učenici osnovnih i srednjih škola zaključno sa učenicima četvrtog razreda srednje škole. Vaučeri su obezbeđeni i za sve ljude koji u sistemu obrazovanja rade s našom decom, odnosno svim zaposlenima u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na teritoriji Beograda.

Deca koja pohađaju vrtić vaučere preuzimaju u vrtićima u kojima borave, a đaci u osnovnim, odnosno srednjim školama koje pohađaju. Roditelji dece koja ne idu u vrtić vaučere će moći da preuzmu od 26. decembra u svojim opštinama na posebnim šalterima koji su opredeljeni za podelu poklon-vaučera. Na uvid u opštinu biće potrebno da donesu ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu deteta. Nakon provere da dete zaista ne ide u vrtić, vaučere će dobiti na licu mesta.

Roditelji koji ne budu odmah preuzeli vaučere moći će to da učine do 15. februara u školama i vrtićima.

Poklon-vaučeri se mogu iskoristiti do 1. marta 2023. godine i to u sledećim radnjama: „Sport Vision”, „Sport Vision Kids”, „Sport Vision Outlet”, „Buzz, Run ‘n More”, „Extra Sports”.

Iznos od šest hiljada dinara nije neophodno potrošiti tokom jedne kupovine. Može se iskoristiti u datom roku za više kupovina koje ne prelaze vrednost poklon-vaučera, odnosno šest hiljada dinara. Ukoliko roditelji žele da kupe proizvod skuplji od iznosa vaučera, moći će na licu mesta u prodavnici da doplate.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Jedan paketić-mnogo ljubavi – Akcija Crvenog krsta Lazarevac
Next post Trg bajki 2022 kod Rudarske česme