Donirano kombi vozilo lazarevačkom Crvenom krstu (VIDEO)

Ambasada SR Nemačke, Help organizacije i GO Lazarevac donirali su kombi vozilo za potrebe prevoza i distribucije obroka Narodne kuhinje organizaciji Crvenog krsta Lazarevac.

Ambasadorka SR Nemačke sa saradnicima, kao i predstavnici Crvenog krsta Srbije, Crvenog krsta Beograda, organizacije Help i predstavnici GO Lazarevac, prisustvovali su predstavljanju aktivnosti lazarevačkog Crvenog krsta u prostorijama organizacije, a potom je na platou kod Rudarske česme izvršena primopredaja ključeva.

Ambasadorka SR Nemačke, Anke Konrad kaže da joj je izzuzetno zadovoljstvo što je danas u Lazarevcu uptavo ovako lepim povodom.

Crveni krst Lazarevac dugo godina imao je problem sa dotrajalim vozilom, a ovo je izuzetno važna donacija kako za samu organizaciju, tako i za opštinu i korisnike Narodne kuhinje, rekao je predsednik GO Lazarevac, Bojan Stević.

Nakon protokola primopredaje ključeva novog vozila za distrubuciju hrane predstavnici Nemačke ambasade i organizacije Help possetili su i zgradu opštnske uprave.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Besplatna zimska akcija iznošenja kabastog otpada
Next post Kompanija Valy u opštini Ljig – uskoro nova radna mesta (VIDEO)