Koncert za Zoku – KUD ‚‚Diša Đurđević“ (VIDEO)

Igrama iz Šumadije Prvog izvođačkog ansambla Kulturno umetničkog društva ‚‚Diša Đurđević“iz Vreoca otpočeo je humanitarni koncert organizovan kako bi se prikupila novčana sredstva za pomoć našoj sugrađanki Zorici Jovanović.

Pored domaćia ,na koncertu su nastupili i gosti ,KUD ‚‚Devetak“iz Lukavca kod  Tuzle. Potpredsednik KUD ‚‚Devetak“,Dino Kovačević kaže da mu je veoma drago što su gosti svojim dragim prijateljima iz Vreoca i podsetio da to prijateljstvo traje još od 2015.godie.

‚‚Nama je jako drago da smo ovde danas ,posebno iz razloga što ćemo dati svoj doprinos vašoj  sugrađanki koja vodi životnu bitku“, kazao je on.

Umetnički rukovodilac pripremnog ansambla KUD “Diša Đurđević” ‚Branko Stevanović podsetio je da se  ovo folklorno društvo uvek rado odaziva humanitarnim akcijama i najavio njhove buduće nastupe.

‚‚Pripremamo se za turneju preko granice.Za Prvomajske praznike idemo malo do Instambula,u junu planiramo do Grčke  a nakon toga ponovo do Turske a nadamo se d će nastupa biti tokom čitavog leta“, kaže on.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Previous post Uželeli smo se bine i publike – Amadeus bend u Lazarevcu (VIDEO)
Next post Vatromet boja – obeležen Dan Roma u Lazarevcu