“ Leptirići” obeležavaju Dečiju nedelju (VIDEO)

Ovogodišnja Dečija nedelja biće obeležena od 3. do 9. oktobra tradicionalno i u lajkovačkim  školama i vrtićima nizom raznolikih sadržaja.  Tokom te nedelje saznaćemo “ŠTA DETETU TREBA DA RASTE DO NEBA” što je i slogan ovogodišnje manifestacije, istakla je direktorka lajkovačke  PU “Leptirić” Mila  Mitrović Lončar.

“ Ovo je prilika da se još jednom svi podsetimo da detetu treba mnogo ljubavi, pažnje, razumevanja, da treba što više vremena da provodimo sa decom, da ih upućujemo na zdrave stilove života , a  mi smo u skladu sa svim tim i koncipirali program manifestacije.

Ostvarujemo saradnju sa Kulturnim centrom, bibliotekom i sportskim centrom. Biće tu fizičkih i likovnih aktivnosti, tako da će to svakako biti dobar program gde će deca u svakom danu imati neke nove izazove”, rekla je ona.

Cilj obeležavanja Dečije nedelje jeste skretanje pažnje javnosti na decu i mlade, na dete kao nosioca prava, na potrebe dece u porodici, društvu i lokalnoj zajednici i na njihovo pravo da odrastaju u što boljim uslovima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Novčana pomoć za roditelje trojki, četvorki, petorki, šestorki i duplih blizanaca
Next post STARI DRUGARI I NAPREDAK IGRAJU ZA BODOVE I SARU MATIĆ