Ministar Dačić otvorio novi objekat Javne uprave u Lazarevcu (VIDEO)

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije, Ivica Dačić svečano je danas otvorio novi objekat Javne uprave u Lazarevcu.

U ovoj zgradi lazarevčani će od danas moći da obavljaju sve poslove koji se odnose na pribavljanje personalnih dokumenata, lične karte, pasoša, vozačke dozvole, dozvole za oružje i slično, što su do sada obavljali u neuslovnom prostoru preko puta SUP-a.

„Drago mi je da smo danas ovde povodom jednog svečanog čina otvaranja novih prostorija naših upravnih poslova ovde u Lazarevcu „ rekao je Ministar Dačić podsetivši da je pre više od deset godina upravo on postavio i kamen temeljac za izgradnju nove vatrogasne stanice.

„ Danas smo obišli policijsku stanicu i bez ikakve dileme, već na prvi pogled tu može da se vidi i zaključi da mora da se napravi nova zgrada jer policija ne može da radi u ovim uslovima.  Isto tako to je zbog građana bitno, da Ministarstvo unutrašnjih poslova, može da bude servis građana u punom smislu te reči, a upravni poslovi na neki način jesu mesto gde se ti poslovi obavljaju i gde se dodiruju građani i ministarstvo. Moramo da imamo i dobre objekte i kvalitetne objekte gde ćemo primati građane kao i dovoljan broj obučenih pripadnika našeg ministarstva koji rade na tim poslovima” istakao je on

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post 16. Festival srpskih vina u Lazarevcu
Next post „ Majske svečanosti“ lazarevačkih predškolaca (VIDEO)