Nagradjeni najbolji studenti (VIDEO)

Sedamdeset pet studenata sa mestom prebivališta na teritoriji lazarevačke opštine,  koji su prethodnu godinu završili sa prosečnom ocenom iznad 8, 5 ostvarilo je pravo na jednokratnu novčanu nagradu koju dodeljuje opština Lazarevac.

Oni su danas u sali predsedništva potpisali ugovore, a njih je primio i sa njima razgovarao predsednik opštine Bojan Stević.

Stević je pozvao svršene studente, koji su diplomirali na svojim fakultetuima, da nakon sastanka porazgovaraju o njihovoim planovima za budućnost i o svemu što opština može da učini kako bi im pomogla u realizaciji istih.

One thought on “Nagradjeni najbolji studenti (VIDEO)

  1. To je super ali zar mislite da ostali studenti od ovako jake opštine(barem tako priča cela Srbija) ne zaslužuju bili kakvu pomoć druge vrste pa barem kao Pančevo da platite deo mesečne karte za Bg.voz,autobus ili nešto slično,pa nisu uvek najsposobnini i uspešni oni sa prosekom 8,5 i više to odlično znate i vi bivši predsedniče opštine,fakultet koji ste platili da zavrsite je ispod proseka o kome govorite,sećam se u italiji da vam je prišla prodavačica u butiku kada ste gledali košulju i pitala”for you” vi odgovorite yes,yes,for you,i tako dalje da ne gledamo ostale intervjue jer nemamo zeludac.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post JPKP Lazarevac obeležilo Dan čistog vazduha (VIDEO)
Next post Aktiv direktora škola sa predsednikom lazarevačke opštine (VIDEO)