Novi izgled ulice Petra Bojovića u Lajkovcu (VIDEO)

Prvi čovek opštine Lajkovac, Andrija Živković sa svojim saradnicima, obišao je danas radove na asfaltiranju ulice Petra Bojovića.

Ova deonica u dužini od oko 900 metara od izuzetnog je značaja, kako za stanovnike ovog dela Lajkovca, tako i za sve one koji rado uživaju u lepotama reke Kolubere i Jolića vodenice.

“ Ono što moram da apostrofiram  jeste da opština Lajkovac ima veoma dobru saradnju, što je jako bitno za funkcionisanje jedne lokalne samouprave, pre svega sa Vladom Srbije i sa resornim ministarstvima, a jedan od tih pokazatelja je upravo i ova ulica koja se asfaltira u dužini od 900 metara. Ona obuhvata jedno naselje u samom Lajkovcu, ali takođe i pristupni put ka reci Kolubari i omiiljenom izletištu ne samo lajkovčana, već i naših komšija iz susednih opština, koji će imati kvalitetean i moderan put” kaže Živković.

On je takođe dodao da će se i u narednoj godini sigurno raditi na poboljšanju infrastrukture, jer je to, kako je istakao prioritet za sve stanovnike opštine Lajkovac, koja po njegovim rečima u odnosu na susedne opštine, uz opštinu Ub prednjači u broju kilometara asfaltiranih puteva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Lazarevački naprednjaci obeležili svoju slavu (VIDEO)
Next post “Mikanovim stazama” – PSD “Ćira” Lajkovac