Od danas otvoren šalter prijava za poklon vaučere (VIDEO)

U uslužnom centru Gradske opštine Lazarevac od danas je počeo  sa radom šalter za prijave za dodelu poklon vaučera Grada Beograda.  Šalter će biti otvoren svakog radnog dana od 07 do 15 časova.

Podela vaučera za decu koja idu u vrtiće i škole obaviće se u ovim ustanovama, dok je šalter u Opštinskom uslužnom centru namenjen za podnošenje zahteva za dodelu vaučera za decu koja ne pohađaju vrtiće i ne idu u škole na teritoriji opštine Lazarevac.

Roditelji dece koja ne pohađaju vrtiće, potrebno je da se jave na šalter uslužnog centra i da sa sobom ponesu ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu deteta.

Kada je reč o deci školskog uzrasta koja idu u školu van teritorije Grada Beograda za dobijanje poklon vaučera potrebno je da pored lične karte roditelja i zdravstvene knjižice deteta  sa sobom ponesu i dokaz o redovnom pohađanju škole.

Šalter u Opštinskom uslužnom centru namenjen je i za podnošenje svih reklamacija, a biće otvoren do 1. marta 2023. Godine, objašnjava članica Veća GO Lazarevac Jovana Davidovac.

Poklon-vaučeri se mogu iskoristiti u sledećim radnjama: „Sport Vision”, „Sport Vision Kids”, „Sport Vision Outlet”, „Buzz”, „Run ‘n More”i „Extra Sports”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Leptirići i bajkeri u prazničnom druženju (VIDEO)
Next post Novogodišnja darivanja u Lajkovcu (VIDEO)