ŠETAJMO ZA ZDRAVLJE

Planinarsko društvo “Vis”  prošle godine u svoj program,  a u okviru akcije “Šetajmo za zdravlje”, uvrstilo  je još jednu promociju zdravih navika a to je akcija” Letu u zagrljaj”.

Ove godine po prvi put,  pored prolećne i jesenje,  organizovana je i letnja šetnja.
“Ovo je način da našim sugradjanima, a prevashodno deci približimo ovu vrstu sporta.”, rekla je predsednica PD “Vis”, Verica Vasiljević.
“Lazarevac ima takvu konfiguraciju da se ima kuda prošetati i šta videti. Mi smo prošle godine zahvaljujući opštini Lazarevac i MZ Stubica obeležili četiri staze koje povezuju Lazarevac, Stubicu i Barzilovicu. Centar je Stubička česma koja je zaista lepo uredjena, staze su kružnog tipa, imamo četiri staze, četiri boje i najduža staza od 11km ide do Barzilovice, dok su ostale staze četiri, pet i šest ipo kilometara”, objašnjava Vasiljević.
Član Veća GO Lazarevac, Nikola Marinković,  pridružio se akciji poručivši da je promovisanje zdravih stilova života veoma važno.
“Mi ćemo sa našim mališanima krenuti” Stubičkim stazama zdravlja”kako bi na pravi način promovisali sve lepote Lazarevca”, rekao je on.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Maturanti Gimnazije u Lazarevcu, SREĆNO!(VIDEO)
Next post DANAS POČINJE PETROVSKI POST!