Počela nova sezona na zatvorenom bazenu u Lazarevcu

Zatvoreni bazen Sportsko rekreativnog centra Kolubara u Lazarevcu počeo je sa radom.

Svi uslovi su ispunjeni da otpočne još jedna sezona, kaže Vladimir Dragićević direktor ove ustanove.

„ Na zadovoljstvo svih lazarevčana i nas koji radimo u SRC Kolubara, danas sa radom počinje zatvoreni plivački bazen. Mi smo vezani za početak grejne sezone, tako da smo još 1. novembra bili spremni da počnemo sa radom, ali nismo mogli dok svi uslovi nisu bili ispunjeni.

Trenutna temperatura vode je 27 stepeni, a kako se bude pojačavalo grejanje, tako ćemo i mi biti na optimaalnih 28, što je odlična temperatura u zimskom periodu. Cene karata, na žalost su promenjene, ali smo i sada najjeftiniji u regionu a možda i u čitavoj Srbiji. Cena karte za odrasle je 200 dinara a za decu uzrasta do 18 godina iznosi 100 dinara. Cena karte za parno kupatilo i saunu je 300 dinara. Termini su ostali nepromenjeni u odnosu na prošlu godinu, a za bezbednost kupača staraće se Udruženje spasilaca Srbije“, kaže Dragićević.

Kompletno je zamenjena konstrukcija za filtraciju vode, a uzorci za analizu kvaliteta uzimaće se svakog drugog dana.  Zamenjena je i peć za saunu kao i ormarići za odlaganje ličnih stvari posetilaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Radovi u MZ Mali Crljeni (VIDEO)
Next post Treće regionalno ocenjivanje rakije u Lazarevcu