Počinjui radovi na uređenju prostora oko OŠ “Knez Lazar” (VIDEO)

Rukovodstvo lazarevačke opštine veliku pažnju posvećuje ulaganjima u školske objekte na svojoj teritoriji.

Nakon nove stolarije u OŠ „Knez Lazar” i MŠ “Merko Tajčević” rekonstruisani su i toaleti, u najavi su nova ulaganja, a radove je obišao predsednik opštine Bojan Stević sa svojim saradnicima.

“Ono o čemu smo razgovarali sa direktorkom škole i prilikom mojih ranijih poseta jeste da treba uraditi idejno rešenje i da pokušamo da obezbedimo sredstva za kompletno uređenje prilaza školi sa donje strane. Kao što možete videti, tu je parkiran veliki broj automobila, veliko je blato. Pored toga razgovarali smo i po pitanju bezbednosti, uređenja platoa, kao i o uređenju još jednog otvorenog terena za rukomet.

Ono što želim da istaknem jeste da smo udruženim snagama uspeli da obezbedimo sredstva za uređenje parkinga. Radovi će otpočeti ovog vikenda, pa bih zamolio roditelje da koriste gornju kapiju kada dovoze svoju decu u školu.

Radićemo kompletno uređenje ovog prostora sa postavljanjem javne rasvete u drugoj fazi i 42 parking mesta na parkingu koji će biti povazan sa pešačkim mostićem na reci Lukavici “ , kaže Stević.

Direktorka OŠ “Knez Lazar”, Svetlana Novičić zahvalila je na veoma značajnim investicijjama koje u znatnoj meri poboljšavaju uslove rada i boravka dece u ovoj ustanovi.

Ukoliko vremenski uslovi dozvole, radovi će otpočeti tokom vikenda, pa se mole svi građani da od danas  pa u narednih 30 dana izbegavju ostavljenje svojih vozila na parkingu ispred ove škole.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Od proleća nova Gradska tržnica u Lazarevcu počinje sa radom (VIDEO)
Next post Humanitarna akcija za Anđelin korak ka pobedi