U novoj sezoni elitnog takmičenja za Kolubaru igra Ante Vukušić (VIDEO)

Početak jula meseca rezervisan je za start nove sezone u elitnom takmičenju Linglong Tire Super lige Srbije. U toku je letnji prelazni rok, nedavno je bila prozivka igrača koji će igrati u narednoj sezoni u FK Kolubara. Pred sam početak takmičenja novitet u Kolubari je dolazak novog igrača, tim povodom održana je konferencija za medije u prostorijama zeleno crnih.

Na konferenciji govorili su predsednik kluba Dragiša Urošević i fudbaler Ante Vukušić, koji je bio na poziciji kapitena FK Hajduk iz Splita i fudbaler u brojnim internacionalnim klubovima.

“Krećemo ubrzano sa sezonom i novim izazovima. Što se tiče igračkog kadra, devedeset posto tima smo zadržali, iz kluba su otišli Petar Bojić i Uroš Đuranović. U proteklim danima smo doveli nekolicinu igrača za koje smo procenili da će nam pomoći u ostvarenju cilja u novoj sezoni. Imam izuzetno zadovoljstvo da predstavim novog igrača Anta Vukušića.” – rekao je Urošević.

“Hvala na divnoj dobrodošlici u klub. Nadam se da ću sve ispoštovati i da ću na terenu svojim kvalitetima doprineti cilju našeg kluba i navijača.”-istakao je novi igrač FK Kolubara.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Srećno dragi osmaci!- Škola u Stepojevcu svečano ispratila svoje male maturante(VIDEO)
Next post Raširenih krila lajkovački ’’leptirići“ lete na novi cvet-oproštajna žurka predškolaca(VIDEO)