Program razvoja motoričkih sposobnosti kod dece u SRC Kolubara

Sportsko rekreativni centar Kolubara u Lazarevcu organizuje  besplatan sportski program” Razvoj motoričkih sposobnosti kod dece uzrasta od pet do sedam godina”. Program će voditi profesori fizičkog vaspitanja Nikola Miljanić, Branimir Milošević i Luka Lazarević, zaposleni u SRC “Kolubara”.

Vežbe će se sprovoditi u objektima ove ustanove, a zainteresovani svoje mališane mogu prijaviti do 30. septembra na brojeve telefona : 063/385-427 i 062/484-943.

Direktor SRC “Kolubara”, Vladimir Dragićević ističe da je obuka potpuno besplatna a da svi oni, koji zbog ograničenog broja mesta ne budu mogli da se prijave u ovom terminu, to mogu učiniti na proleće, kada će se program ponovo organizovati.

Dragićević je takođe najavio i ostale aktivnosti centra.

“Mi uvek po završetku letnje, krećemo sa pripremama za zimsku sezonu. Ono što naše građane i radnike Kolubare najviše zanima svakako je rad zatvorenog bazena.

Radimo kompletnu rekonstrukciju mašinkog postrojenja, a to je jedan veliki projekat i veliki posao i nadam se da ćemo to stići da završimo do početka grejne sezone , kada je i planirano otvaranje bazena.

Pored pomenutg programa za decu , već smo sproveli i turnir u tenisu  za radnike RB Kolubara, gde je učešće uzelo 32 radnika  iz svih delova preduzeća , a to je samo jedan u nizu turnira i aktivnosti koje organzujemo za naše radnike. Već u narednom periodu, kada bazen krene sa radom  biće takmičenje u plivanju, basket “ 3 na 3 “ , fudbal na male golove, pikado, stoni tenis i to će biti aktivnosti koje ćemo rasporediti kako bi bile realizovane do maja meseca i do početka letnje sezone”, kaže on. Dragićević je ovom prilikom podsetio i na renoviranje stare sale u okviru sportskog centra, gde su zamenjeni podovi, urađena sanacija krova koji je prokišnjavao, kompletan plafon,  gromobranska instalacija, led rasveta, uz postojeće dve, urađene su još dve nove svlačionice, plus sudijska svlačionica, a nabavljen je i novi semafor, čija će konstrukcija biti postavljena  do kraja oktobra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Parterno uređenje centra Jabučja i obnova parohijskog doma u Latkoviću (VIDEO)
Next post PRIRODNA KATASTROFA U LIPLJU, TORNADO ODNEO POLA DOMAĆINSTVA (VIDEO)