Prvi kup Lajkovca za mlađe fudbalske kategorije

Sportski savez i Fudbalski savez opštine Lajkovac i FK Železničar,  uz podršku lokalne samouprave, ovog vikenda (16-17. septembar) organizuju prvi Kup Lajkovca za mlađe kategorije u fudbalu. Učestvovaće 46 ekipa u pet selekcija – od 2012. do 2016. godišta, tako da će Lajkovac i FK Železničar u dva dana ugostiti preko 500 dečaka iz više gradova. Utakmice će se igrati na stadionu FK Železničar, u formatu prilagođenom za svaki uzrast.

Na turniru učestvuju fudbalski klubovi: Crvena Zvezda i Olimpik iz Beograda, Jedinstvo Ub, Škola fudbala Ub, Kolubara i Škola fudbala Kolubara kids Lazarevac, Budućnost Krušik, Radnički, Škola fudbala Senjak i Tešnjar iz Valjeva, Napredak Medoševac, Real 28 iz Lazarevca, Ribnica iz Mionice,  Škola fudbala Paragon iz Lazarevca, Akademija fudbala Desetka Obrenovac-Zvečka, Akademija fudbala Lazarevac, KMF RB Valjevo i Omladinska škola fudbala Železničar Lajkovac.

U subotu od 9.30 igraće mališani rođeni 2012. i 2013. godine, a finalna utakmica planirana je za 18 časova. Takmičenje u nedelju počinje već u 8.30 i nadmetaće se mali fudbaleri od 2014. do 2016. godišta. Finalne utakmice su takođe od 18 časova. Pehare i medalje osvojiće tri najbolja tima u svakoj kategoriji, a biće nagrađeni i najbolji pojedinci turnira.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post OK Železničar na turniru „Maribor kup 23“
Next post Auto sedišta i kolica za lazarevačke mališane