U Lazarevcu održan sedmi Svesrpski kup (VIDEO)

Sedmi po redu Svesrpski kup u konkurenciji rukometaša i treći po redu u konkurenciji rukometašica održan  je ovog vikenda u SRC “Kolubara” u Lazarevcu.

Bojan Stević, predsednik Gradske opštine Lazarevac upriličio je prijem za učesnike kupa kao i  za delegacije Rukometnog saveza Republike Srpske i Srbije

“Srećni smo što smo imali priliku da budemo domaćini i želim svima da se zahvalim i nadam se da Vam je bilo ugodno u našoj sredini. Svesrpski kup je velika stvar za narod sa jedne i sa druge strane Drine i ovo treba i dalje negovati”,izjavio je Stević.

Marinko Umičević, predsednik Rukometnog saveza Republike Srpske, bio je oduševljenjen organizacijom.

” Moram pohvaliti odličnu organizaciju za koju je zaslužan i gospodin Stević. Sve je bilo na visokom nivou i nemam nijednu zamerku. Želja nam je da “Svesrpski kup” podignemo na još veći nivo, da obezbedimo neke nagrade i da vidimo da se održava u drugom terminu”, kaže Umičević.

Zahvalnost na prijemu uputio je i generalni sekretar Rukometnog Saveza Srbije, Sveetozar Stanković.

Rukometaši Vojvodine po sedmi put su osvojili Svesrpski kup, dok je kod dama pobedila ekipa Jagodine.

Svesrpski kup u rukometu je takmičenje koje se od 2014. godine održava u organizaciji Rukometnog saveza Srbije i Rukometnog saveza Republike Srpske na kome učestvuju po dve najuspešnije ekipe iz Srbije i Republike Srpske – osvajač šampionata države i nacionalnog kupa, kao i šampionke u ženskoj konkurenciji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Trg bajki i Novogodišnja čarolija ispred Rudarske česme
Next post Održan treći Novogodišnji kviz znanja učenika Gimnazije u Lazarevcu (VIDEO)