PRIPREMNI RADOVI NA HORIZONTALNOJ BUŠOTINI U BAU

Tekst je u okviru projekta iz oblasti projektnog sufinansiranja iz oblasti javnog informisanja pod nazivom ”Iz naše perspektive”, koji sufinansira opština Ljig. Ovim projektom ukazujemo na realne probleme građana, način njihovog rešavanja i efekte realizacije. Zahvaljujući ovom projektu posetioci portala KISSINFO.rs će iz prve ruke dobijati informacije od značaja za život u opštini Ljig čime ukazujemo na značaj uloge građana u poboljšanju rada lokalne samouprave.

Tema: Kako razvoj infrastrukture  doprinosi unapređenju  ukupnog poslovnog ambijenta neophodnog za ekonomski razvoj

Opština Ljig je projekat horizontalne bušotine u Bau dobila još početkom godine, tačnije u aprilu, a ugovor je potpisan 13. maja ove godine u Ministarstvu zaštite životne sredine. Ugovor su potpisali 13. maja ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović i predsednik opštine Ljig Dragan Lazarević.

Danas 13. septembra, tačno posle četiri meseca krenulo se u realizaciju projekta – počeli su pripremni radovi na horizontalnoj bušotini u Bau. Vodosnabdevanje u Ljigu u predhodnim godinama  predstavljalo veliki problem meštanima.  Završetkom ovog projekta se očekuje da će višegodišnji problem  kontinuiranog vodosnabdevanja biti rešen, kako za samo mesto Ljig, tako i za potrošače koji su priključeni na gradski vodovod.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post U toku parterno uređenje konaka u Lajkovcu (VIDEO)
Next post Nove cene vode i komunalnih usluga u Lajkovcu(VIDEO)