Izborna Skupština OO SNS Ljig (VIDEO)

Na Izbornoj Skupštini opštinskog odbora Srpske napredne stranke Ljig, održanoj 24.12.2022. godine  sa početkom u 18 časova, za predsednika je izabran dosadašnji predsednik Opštinskog odbora i predsednik Opštine Ljig Dragan Lazarević, koga je jednoglasno podržalo 47 delegata. Novoizabrani predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Ljig Dragan Lazarević zahvalio se prisutnima na ukazanom poverenju i tom prilikom rekao:

“Zahvaljujem se svim delegatima na poverenju koje su mi ukazali. Siguran sam da ćemo zajedničkim radom opravdati poverenje naših birača i svih dobronamernih ljudi koji prepoznaju i slede politiku našeg predsednika Aleksandra Vučića. Jaka i stabilna Srbija, razvijen, zdrav i napredan Ljig ciljevi su kojima težimo i za koje se borimo, a sve u interesu naših gradjana. Zato vas pozivam da zajedno pokažemo da naši građani s pravom imaju velika očekivanja od Srpske napredne stranke. Spoj iskustva, mladosti, znanja i patriotizma koje poseduju naši članovi su garant da ćemo ostvariti sve zacrtane ciljeve.”

Izbornoj skupštini Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Ljig prisustvovali su član Predsedništva Srpske napredne stranke i koordinator za Mačvanski i Kolubarski okrug Branislav Malovoć, kao i Vladan Sekulić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post INFRASTRUKTURNI RADOVI U OPŠTINI LAJKOVAC
Next post Leptirići i bajkeri u prazničnom druženju (VIDEO)