Još jedna generacija “leptirića” spremna za školske klupe (VIDEO)

Prigodnom priredbom u bioskopskoj sali KC “Hadzi Ruvim”, PU “Leptirić” u  Lajkovcu oprostila se sinoć od svojih predškolaca.

Direktorka ove ustanove, Mila Lončar Mitrović  poželela im je puno sreće i uspeha u daljem životu i školovanu, zahvalivši kako roditeljima tako i vaspitačima na izuzetnoj saradnji i velikoj požrtvovanosti koju su pokazali u radu sa decom.

“ Bez obzira na lošee vremenske uslove, danas je zaista veliki i važan dan za sve nas, jer danas je 147 predškolaca uspešno završilo pripremni predškolski program  i to zaista zaslužuje da ih ovako ispratimo”, rekla je u svom obraćanju Mirtrović.

Sve predškolske grupe na čelu sa  svojim vaspitačima, potrudile su se da najbolje moguće izvedu pripremljene tačke, a publika u prepunoj sali Kulturnog centra nije krila ponos i oduševljenje, pa je svaki nastup bio nagrađen gromoglasnim aplauzom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Podeljena kolica sa nosiljkama za još 63 bebe u Lazarevcu (VIDEO)
Next post Reke Peštan i Turija poplavile deo opštine Lazarevac, sve nadležne službe su na terenu – Evakuisano 120 domaćinstava, troje spašeno iz bujice