KADETI KOLUBARE IGRAJU ZA PRVO MESTO I SARU, U TIMU ČAK SEDMORICA LjIŽANA

Derbi jeseni Kadetske lige „Beograd“ između Kolubare i Voždovca, koji se igra u subotu u 11:45 časova na stadionu lazarevačkog superligaša, imaće i humanitarni karakter.

U utakmici koja će najverovatnije odlučiti jesenjeg prvaka neće biti naplate ulaznica, ali će na zapadnoj tribini stadiona biti postavljene kutije u koje će moći da se ostave novčane donacije za lečenje četrtnaestogodišnje Sare Matić.

U timu Kolubare nastupiće čak sedam igrača koji su ponikli u ljiškom Omladincu, i to: Aleksandar Lazić, Petar Maksimović, Igor Dobrosavljević, Mateja Obradović, Luka Simić, Bogdan Lazarević i Ognjen Vesić. Tim Kolubare je sa 18 bodova na čelu tabele Kadetske lige „Beograd“, bod manje ima Zemun, dok je Voždovac sa dva boda zaostatka n utakmicom manje na trećem mestu sa 16 osvojenih bodova.

Fudbalski klub Kolubara najavio je ovaj meč na svojoj zvaničnoj stranici. Izvesno je da će na tribinama stadiona lazarevačkog superligaša biti i Ljižana, kako onih koji prate fudbalska zbivanja, tako i onih koji su redovno uzimali učešća u svim dosadašnjim akcijama prikupljanja sredstava za Sarino lečenje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post DIREKTOR NARODNE BIBLIOTEKE POSETIO LjIG I VIDEO LEGAT PROFESORA MARKOVIĆA
Next post “Moj špajz” – za sve ljubitelje dobrog zalogaja i domaćih proizvoda(VIDEO)