KUD Diša Đurđević obeležio slavu Svetog Luku

Kulturno umetničko društvo „Diša Đurđević“ Vreoci – Lazarevac obeležilo je juče krsnu slavu, Svetog Luku. Obeležavanju slave KUD-a prisustvovao je i predsednik GO Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima.

„Ovo kulturno umetničko društvo iako funkcioniše u specifičnoj situaciji, jer je zbog širenja površinskih kopova celo naselje Vreoci iseljeno, zahvaljujući velikom angažovanju, volji, ljubavi i entuzijazmu ljudi koji su uključeni u rad društva, a uz podršku JP EPS Ogranak Kolubara i gradske opštine Lazarevac i dalje funkcioniše veoma uspešno, a ove godine obeležava 65 godina svog postojanja“, kazao je ovom prilikom Stević.

„Za svu pohvalu je učešće KUD “Diša Đurđević” u svim manifestacijama koje organizuje opština, turistička organizacija, ali i pomoći koje ovo društvo pruža i prilikom organizovanja brojnih drugih događaja na teritoriji naše opštine. Preko 200 članova koje ovo društvo u ovom trenutku ima dokaz je kvalitetnog rada ove organizacije, a opština će to svakako i u budućnosti svakako podržati“, istakao je ovom prilikom predsednik opštine Lazarevac.

On  je iskoristio ovu priliku da svim članovima KUD-a “Diša Đurđević”, ali i svim građanima opštine Lazarevac koji slave Svetog Luku, čestita praznik.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post NOVI NASLOVI U LJIŠKOJ BIBLIOTECI
Next post VANjA VIRTUELNIM POLICAMA KORAČA KA DOKTORATU