Lazarevački prosvetari na Svetosavskom balu (VIDEO)

Tradicionalni Svetosavski bal prosvetnih radnika sa teritorije GO Lazarevac, održan je juče u restoranu “Prestiž”.
Ovo je uz Svetosavsku akademiju, deo programa obeležavanja školske slave Svetog Save, a čast da budu domaćini ove godine pripala je OŠ ” Vojislav Voka Savić”.
Direktor ove obrazovne ustanove, Nenad Živanović čestitao je slavu i izrazio zahvalnost GO Lazarevac za podršku koju su pružili u organiraciji ovog događaja.

On je takođe svojim kolegama poželeo bolji status i bolji životni standard, koji se, kako je rekao može postići predanijim radom.
Predsednik lazarevačke opštine, Bojan Stević čestitao je prosvetarima školsku slavu i zahvalio na svakodnevnom vrednom i požrtvovanom radu, kako bi najmlađe lazarevčane izveli na pravi put.
On je ovom prilikom istakao da će opština i u ovoj godini izdvojiti značajna sredstva za obrazovanje i poboljšanje uslova rada u ovoj oblasti kada su školski objekti u pitanju.
“Godinu smo započeli otvaranjem balon sportske sale u Velikim Crljenima, baš dan uoči Svetog Save. U narednih desetak dana otpočećemo komplet rekonstrukciju matične škole ” Slobodan Penezić Krcun” u Junkovcu i škole “Mihailo Mladenović Selja” u Dudovici, a biće raspisana i Javna nabavka za OŠ “Dule Karaklajić”,” najavio je između ostalog prvi čovek lazarevačke opštine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Evo ko ima najveće plate u Srbiji: Jedno zanimanje čvrsto drži prvo mesto
Next post USKORO ĆE SE ZNATI SVE O VOJNOM ROKU U SRBIJI! Vučević najavio: Duplo duže trajanje za one koji odbiju