Ministar Gajić posetio lajkovačku srednju školu(VIDEO)

Ministar sporta Zoran Gajić posetio je danas srednju školu “17.septembar” u Lajkovcu, pri čemu je sa predsednikom opštine Andrijom Živkovićem, njegovim saradnicima i rukovodstvom škole, razgovarao o značaju i razvoju, kako školskog, tako i sporta uopšte.

Njima su dobrodošlicu poželeli učenici ove škole, obišli su fiskulturnu salu, prisustvovali času fizičkog vaspitanja i uručili sportske rekvizite.

” Ovde postoje svi uslovi za sprovođenje nastave fizičkog vaspitanja na vrhunskom nivou, a utisci su i da postoje uslovi i za druge sportove i trening”, rekao je Gajić. On je takođe angažovanje lokalne samouprave kada su u pitanju obrazovanje i sport u Lajkovcu ocenio kao primer jedne od najboljih praksi u Srbiji.

Predsednik opštine Lajkovac, Andrija Živković  kaže da mu je velika čast i zadovoljstvo što je Ministar sa svojim saradnicima izdvojio vreme, posetio lajkovačku srednju školu i razgovarao o potencijalnim vidovima saradnje sa direktorima pojedinih ustanova sa teritorije opštine.

” Ova poseta će mnogo značiti i dati podstrek boljem radu u oblasti sporta na teritoriji Lajkovca, a mi kao lokalna samouprava znamo koliko je bitno bavljenje sportom, ne samo na rekreativnom nivou već i u školama. U nekom narednom periodu , koliko budemo mogli poboljšaćemo infrastrukturne uslove za bavljenje sportom. Nadam se da ćemo imati što više dece koja će se baviti kako dvoranskim, tako i ostalim vidovima sporta” rekao je Živković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Pčelarska izložba u Lajkovcu
Next post Održana 49.sednica Veća u Lajkovcu (VIDEO)