Novi ugovori Komesarijata za izbeglice i migracije za sedam porodica u Lazarevcu(VIDEO)

Predstavnici Komesarijata za izbeglice i migracije Republike Srbije potpisali su danas u sali predsedništva GO Lazarevac sedam ugovora za poboljšanje uslova stanovanja izbeglih i interno raseljenih lica iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Predsednik GO Lazarevac, Bojan Stević  podsetio je ovom prilikom da je Komesarijat ove godine pomogao velikom broju naših sugrađana da se zbrinu, da kupe kuće ili da završe započetu izgradnju svojih novih domova.

“Komesarijat je ove godine opredelio ukupno 18 miliona dinara  i opština Lazarevac je dodala još 2 miliona, što je ukupno 20 miliona dinara, što je značajna cifra u ova teška vremena.

Ja se iskreno nadam da ćemo i u narednom periodu nastaviti i još više učvrstiti tu vezu i taj partnerski odnos sa Komesarijatom za izbeglice i migracije i da će još veći broj naših sugrađana imati mogućnost da završi svoje započete objekte” rekao je on.

Potpisani ugovori u skladu  su sa Javnim pozivom koji je Komesarijat za izbeglice i migracije raspisao u proteklom periodu sa predstavnicima 55 gradova iopština u Srbiji i gradskih opština grada Beograda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Održana 10. sednica opštinskog Veća u Lajkovcu (VIDEO)
Next post Postavljeno novo rukovodstvo GO Lazarevac (VIDEO)