Postavljeno novo rukovodstvo GO Lazarevac (VIDEO)

Na danas održanoj konstitutivnoj sednici Skupštine GO Lazarevac na mesto predsednika Skupštine reizabran je dosadašnji predsednik, BojanSinđelić,  a na mesto njegovog zamenika imenovan je Radiša Sinđelić.

Funkciju sekretara Skupštine obavljaće Dalibor Matijašević,  dok je na mesto njegovog zamenika postavljen Ivan Ralević.

Izabrani su i članovi stalnih radnih tela,  Komisije za kadrovska i administrativna pitanja i članovi mandatne komisije.

Nakon polučasovne pauze usledilo je još jedno skupštinsko zasedanje na kome je na mesto predsednika GO Lazarevac imenovan Tomislav Rikanović,  a na mesto zamenika predsednika opštine, Goran Đurović.

Izabrani su i članovi opštinskog Veća: Jovana Davidovac, Nenad Živojinović,  Zoran Živanović, Nenad Vasić, Aleksandar Dimitrijević, Miloš Mrdović, Vladimir Marjanović, Dragan Davidović i Miodrag Milićević.

Nakon sednica novinarima se obratio predsednik Skupštine GO Lazarevac, Bojan Sinđelić, koji je ovom prilikom izrazio nadu da će u naredne četiri godine svi odbornici u lokalnom parlamentu uspešno sdarađivati.

Novoimenovani predsednik GO Lazarevac, Tomislav Rikanović, koji je u svom ekspozeu pred odbornicima izneo buduće planove novog opštinskog rukovodstva i njihove prioritete, zahvalio je građanima na podršci istakavši da je pred njim velika kako čast, tako i odgovornost  i obaveza na putu izazova i iskušenja koji je pred novim rukovodstvom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Novi ugovori Komesarijata za izbeglice i migracije za sedam porodica u Lazarevcu(VIDEO)
Next post KONKURS ZA KNjIŽEVNU NAGRADU