Održana 18. sednica Skupštine u Lazarevcu

U Lazarevcu je danas održana 18. şednica Skupštine na kojoj je na mesto zamenika sekretara Skupštine imenovan Dušan Jevremović, diplomirani pravnik iz Lazarevca, a produženi su i mandati vršiocu dužnosti direktora Javnog preduzeća za izgradnju Lazarevca, Milu Rankoviću i vršiocu dužnosti direktora Centra za kulturu, Aleksandru Arsenoviću.

Na Dnevnom redu našle su se samo ove tri tačke, ali je opozicija kroz odbornička pitanja izrazila nezadovoljstvo dinamikom infrastrukturnih radova u pojedinim ulicama.

Predsednik Skupštine GO Lazarevac , Bojan Sinđelić, nakon sednice, u svom obraćanju medijima rekao je da su pomenute tačke, iako tehničke prirode, veoma važne za funkcionisanje ovih preduzeća.

„  Ova dva vršioca dužnosti direktora izabrana su na period od šest meseci“, rekao je on. Simđelić je takođe dodao da opozicija uvek ima zamerke.

„Odbornici Srpske napredne stranke su na adekvatan način  odgovorili na njihova pitanja i kritike da ništa ne može da se uradi preko noći. Dinamika radova u nekim slučajevima ne može da se ispoštuje , jer dolazi do određenih problema tokom izvođenja radova.

Naredna, budzetskta sednica Skupštine GO Lazarevac biće održana odmah nakon održavanja Gradske sednice i očekujemo da ona bude krajem ovog meseca. Tada ćemo imati jasnu situaciju koliki će nam biti budzet za narednu godinu  i ono što mogu da garantujem je da ćemo svi insistirati da budzet  bude razvojni, gde pre svega mislim na razvoj infrastrukture u Lazarevcu. Mislim da će i sledeća godina biti godina investicija, za koje ćemo sredstva koristiti ne samo iz našeg budzeta, već i iz budzeta grada i republike” kaže Sinđelić..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Tijana Davidovac nova predsednica OO SNS u Lazarevcu (VIDEO)
Next post Još osamdeset kolica sa nosiljkama za lazarevačke mališane (VIDEO)