Tijana Davidovac nova predsednica OO SNS u Lazarevcu (VIDEO)

Na izbornoj Skupštini Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Lazarevac, Tijana Davidovac je podržana od strane svih delegata i jednoglasno izabrana za predsednika OO SNS Lazarevac.

Zahvaljujući se na poverenju koje su joj ukazali delegati i izabrali je za predsednika, Tijana Davidovac, po struci master ekonomista i narodni poslanik u republičkom parlamentu istakla je da je počastvovana i ponosna što joj se ukazala prilika da vodi OO SNS u Lazarevcu.

“Zalagaću se da svačiji rad i trud u stranačkom interesu bude prepoznat i uvažen, da opštinski odbor bude snažniji, odgovorniji i efikasniji i da ćemo svi zajedno nastaviti da pratimo put daljeg razvoja na čelu sa predsednikom AleksandromVučićem. Iskreno se nadam da ćemo svi zajedno uzajamnom saradnjom, a pre svega našim ličnim radom, iskustvom i znanjem ostvariti očekivane rezultate i opravdati ukazanopoverenje od strane čelnih ljudi u našojstranci”, reklajeTijanaDavidovac.

Izbornoj sednici prisustvovao je veliki broj delegata,  članova i simpatizera Srpske napredne stranke, a podršku ovom odboru dali su i predsednik Izvršnog odbora stranke,  Darko Glišić,  član Izvršnog odbora,  Branislav Malović,  kao i članovi Glavnog odbra SNS,  Boban Virmančević,  Željko Marjanović i Jovan Milutinović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post 10. Školski pozorišni festival u Lazarevcu (VIDEO)
Next post Održana 18. sednica Skupštine u Lazarevcu