POČELI RADOVI NA IZVORIŠTU U SELU BA

Tekst je u okviru projekta iz oblasti projektnog sufinansiranja iz oblasti javnog informisanja pod nazivom ”Iz naše perspektive”, koji sufinansira opština Ljig. Ovim projektom ukazujemo na realne probleme građana, način njihovog rešavanja i efekte realizacije. Zahvaljujući ovom projektu posetioci portala KISSINFO.rs će iz prve ruke dobijati informacije od značaja za život u opštini Ljig čime ukazujemo na značaj uloge građana u poboljšanju rada lokalne samouprave.

Tema: Kapitalni infrastrukturni projekti

U petak 07. oktobra 2022. godine počeli su radovi na horizontalnoj bušutini izvorišta u selu Ba. Radove je  obišao predsednik opštine Ljig Dragan Lazarević, i tom prilikom izjavio

“Pre mesec dana smo krenuli sa  pripremnim  radovima, a danas evo krećemo sa konkretnim radovima. Radovi se odnose na iskopavanje horizontalne bušotine  u dužini od sto dvadeset do sto četrdeset metara. Do današnjeg dana izbušeno je je dvadeset sedam metara. Završetkom ovih radova očekujemo da će višedecenijski problem vodosnabdevanja naseljenog mesta Ljig, biti rešen. Takođe,zamolio bih sve građane za strpljenje zbog novonastale situacije sa restrikcijama vode. Završetkom radova na bušotini, vodosnabdevanje će biti normalizovano.”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Popis u Lazarevcu teče bez problema
Next post AIK ŠTEDNJA – PRIRODAN IZBOR