Ponovo na drumu – Regionalno otvaranje moto sezone 2022.

I ove godine tradicionalno Moto Asocijacija Srbije organizuje ,,REGIONALNO OTVARANJE MOTO SEZONE 2022″

U svim regionima na nivou cele Srbije pozivaju se motociklisti da upale motocikle u simboličnih pet minuta do 12 časova u cilju skretanja pažnje drugim učesnicima u saobraćaju da su sa prvim sunčanim danima u velikom broju ponovo prisutni na drumu.

Predsednik MAS-e,  lazarevčanin Rade Marković pozvao je sve učesmike u saobraćaju na budnost i oprez.

‘’Molimo sve učesnike da na vreme upale svoj pokazivač pravca i da obavezno pogledaju dva puta u retrovizor. Motocikli su zbog svoje mase i velikog stepena ubrzanja gotovo neprimetni u saobaraćaju a kada nas čujete blizu, može biti kasno za reagovanje. Molimo vas i  da ne koristite mobilne telefone tokom vožnje’’ apelovao je Marković.

Regionalno otvaranje moto sezone  organizuje se  17. aprila u sledećim regionima i mestima: Užice, Niš, Šid, Baroševac – Lajkovac, Despotovac, Apatin, Negotin, Kovin i  Pančevo, izuzev Zrenjanina ,gde će se otvaranje obaviti dan ranije, odnosno u subotu 16.aprila, zbog akcije koju oni tradicionalno organizuju a to su‘’ Uskršnje Moto zeke’’.

Marković je takođe i predsednik MK ‘’Čokanlija’’ iz Baroševca pa smo se raspitali i za pojedinosti otvaranja sezone u našoj opštini.

‘’U nedelju u 10 časova, na veliki praznik Cveti, okupićemo se u porti naše crkve u Baroševcu gde će se obaviti blagoslov motociklista i osveštavanje motocikala .U pet minuta do 12 simbolično palimo motocikle i krećemo u defile od Baroševca, preko Bistrice i Lazarevca do Lajkovca. Planirano je da u Lajkovcu budemo oko 13.30 kada je organizovan ručak za sve  u kampu MK ‘’TNT’’ na Kolubari ‘’.

Centralno otvaranje moto sezone 2022. zvanično će biti organizovano u subotu 23. aprila u Smederevu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Previous post Prolećna euforija u ‘’Leptiriću’’ – već otpočele brojne aktivnosti
Next post ČIČOKA – biljka 21. veka