Program lajkovačkog Kulturnog centra za oktobar

Projekcija filma o osobama sa autizmom, u organizaciji Udruženja za pomoć osobama sa autizmom „Bazi Mili“, povodom Evropskog dana osoba sa autizmom, održaće se 3. oktobra u 18.30 časova u velikoj sali KC.

Za lajkovačke mališane u velikoj sali će biti održan koncert učenika Muzičke škole „Živorad Grbić“ povodom obeležavanja Dečije nedelje, 5. oktobra od 12 časova.

Takođe u okviru Dečje nedelje, u organizaciji lajkovačkog Kulturnog centra, narednog dana od 12 časova biće odigrana predstava „Baš čarobna frula“ u OŠ „Mile Dubljević“.

Revijalni festival folklora „Kolubarski vez 2022“ održava se 8. i 9. oktobra. Koncert kulturno umetničkih društva i ansambala je prvog dana festivala u 19 časova,  a izložba folklornih i etno motiva Kolubare i Šumadije biće otvorena 9. oktobra u 18 časova u Galeriji Kulturnog centra. U 19 časova, u velikoj sali, počinje veče posvećeno fruli, odnosno solistički koncert Biljane Paunović povodom 20 godina od prvog nastupa.

Obaveštavamo sugrađane da je distributer otkazao projekciju filma „Petkana“, koja je najavljena za početak oktobra, zbog male posećenosti u bioskopima gradova u kojima je do sada prikazivan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Inđija pobednik Memorijalnog odbojkaškog turnira „Radovan Beli Marković“
Next post HUMANITARNO – SPORTSKA AKCIJA „ ZA NAŠU SARU MATIĆ“