Promocija Rvačkog udruženja Lazarevac (VIDEO)

Rvačko udruženje Lazarevac promovisalo  je danas na platou ispred Centra za kulturu novi klub i ovu borilačku veštinu.

Trener Jovica Stankov kaže da su im na ovoj promociji pored opštinskog rukovodstva i sugrađana, podršku puružili i gosti iz Obrenovca i Kragujevca.

“Rvački klub Lazarevac registrovan je još 2018.godine ali zbog nedostatka prostora do sada nije imao svojih članova. Sada zahvaljujući opštini i direktorki OŠ „Knez Lazar” od ponedeljka počinjemo sa radom”.

Korišćenje naziva udruženja 2018.godine odobrila je Skupština GO Lazarevac, potvrdio je predsednik opštine Bojan Stević, koji je prisustvovao promociji rvačkog udruženja.

” Ovaj klub može imati dobru perspektivu. Mislim da je to nešto novo i zanimljivo, o čemu upravo govori i ovoliki broj dece koji je danas ovde prisutan”

Nenad Miljojković, generalni sekretar Rvačkog saveza centralne Srbije kaže da je veoma zadovoljan organizacijom i brojem dece koji je posetio promociju.

“Mi u Lazarevcu imamo licenciranog trenera, lazarevački rvački klub je zvanično član Rvačkog saveza Srbije” potvrdio je on.

Svi zainreteresovani za rvanje kao sportsku disciplinu ponedeljkom, sredom i petkom mogu od 19 časova doći u OŠ “Knez Lazar” i pridružiti se klubu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Novčane nagrade za najbolje osnovce i srednjoškolce (VIDEO)
Next post Lazarevački odbornici usvojili rebalans za prvih šest meseci tekuće godine