Put za Mirkoviće u Jabučju dobio novi izgled (VIDFEO)

Vremenski uslovi idu na ruku izvođačima radova, pa se planirana asfaltiranja puteva na teritoriji opštine Lajkovac odvijaju predviđenom dinamikom.

Predsednik lajkovačke opštine, Andrija Živković sa svojim saradnicima obišao je danas rekonstrukciju puta za Mirkoviće u MZ Jabučje.

„ Ono što smo imali kao dogovor sa Vladom Republike Srbije i sa Putevima Srbije, danas završavamo. Tih 7 kilometara puta, koliko je u poslednjih nekoliko meseci urađeno na teritoriji opštine Lajkovac završavamo danas ovde u donjem kraju Jabučja, put za Mirkoviće, u dužini od oko 300 metara. Ono što nama predstoji jeste da već u narednoj godini nastaavimo ovim tempom i kako iz našeg budzera, tako i uz pomoć Vlade Republike Srnije nastavimo započeto,“ kaže Živković.

On je takođe dodao da, kada je u pitanju MZ Jabučje, u narednoj godini u planu je da po završetku radova na kanalizacionoj mreži svi putevi budu vraćeni u prvobitno stanje, u toku su pregovori sa resornim ministarstvom da priključci na kanalizacionu mrežu butu besplatni, a predviđeno je i rešavanje problema vodosnabdevanjanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Ministarka prosvete u poseti Lazarevcu (VIDEO)
Next post Memorijalni turnir „Strahinja Kovačević“