Radovančevići u Jabučju dobili asfalt (VIDEO)

Kružna deonica od 1100 metara u selu Jabučje, takozvani Put za Radovančeviće danas je dobila novi izgled.

Radove na asfaltiranju obišao je predsednik opštine Lajkovac, Andrija Živković, koji je tom prilikom istakao da je upravo putna infrastruktura možda i najvažnija ljudima koji žive na selu.

“ To mora da bude akcenat u nekom budućem periodu da što više uradimo putne infrastrukture na našoj teritoriji. Ono što važi za opštinu lajkovca u odnosu na neke druge opštine jeste da je dosta toga uradila  ali ima još dosta posla”, kaže Živković i dodaje:

“ Evo došao je i taj dan da Radovančevići u Jabučju dočekaju da bude urađeno 1100 metara ovog, kružnog puta  jako bitnog za ovaj deo sela.

Mi polako privodimo kraju radove što se tiče putne infrastrukture za ovu godinu. Ako vreme bude poslužilo imaćemo još jednu kraću deonicu od oko 300 metara u Jabučju u Donjem kraju do kraja nedelje, a sutra u saradnji sa komšijskom opštinom Lazarevac radi se put za Čovku u Ćelijama, takođe u dužini od jednog kilometra”, kaže on.

Meštanin ovog kraja, Rade Radovančević zahvalio je opštinskom rukovodstvu na rekonstrukciji ovog, za njih veoma važnog puta oko kojeg gravitira desetak domaćinstava.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Akcija dobrovoljnog davalaštva krvi u Tehničkoj školi u Lazarevcu
Next post Put koji povezuje dve opštine dobio novi izgled (VIDEO)