Raspisan Javni poziv za stambeno zbrinjavanje i ekonomsko osnaživanje porodica IRL u GO Lazarevac

„Komisija za stambeno zbrinjavanje i ekonomsko osnaživanje porodica izbeglih i raseljenih lica na teritoriji GO Lazarevac“ u svrhu izbora korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba IRL za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom i nabavku paketa pomoći za popravku ili adaptaciju predmetne seoske kuće sa okućnicom dana 20.01.2023. godine raspisala je JAVNI POZIV za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba interno raseljenih lica za kupovinu 1. (jedne) seoske kuće sa okućnicom i nabavku paketa građevinskog materijala za popravku ili adaptaciju predmetne seoske kuće sa okućnicom.

Tekst Javnog poziva sa potrebnom dokumentacijom nalazi se na internet stranici GO Lazarevac www.lazarevac.rs u odeljku Javni konkursi i rasprave.

Detaljnije informacije o rapisanom Javnom pozivu mogu se dobiti i lično u zgradi GO Lazarevac, kancelarija 57, II sprat, Ul. Karađorđeva 42 ili na telefon 011-8121-211.

Dokumentacija za učešće na Javnom pozivu se dostavlja u pisarnicu Gradske opštine Lazarevac ili putem pošte na adresu: Karađorđeva 42, 11500 Lazarevac sa napomenom „Za Javni poziv – seoske kuće.”. Rok za podnošenje prijave sa potrebnim dokazima je  24.02.2023. godine

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Na današnji dan preminuo je književnik Radovan Beli Marković
Next post SAOPŠTENJE OO SNS LAJKOVAC