RK Kolubara zaigraće u novim Xella dresovima

Kompanija Xella Srbija je deo internacionalne kompanije „Xella Group“ koja, sa 95 proizvodnih pogona u 20 zemalja i organizovanom prodajom u više od 25 zemalja,  predstavlja jednog od svetskih lidera u proizvodnji  građevinskog materijala.

Sa svojim brendovima Ytong, Silka i Multipor nudi sveobuhvatna rešenja za gradnju i izolaciju stambenih, poslovnih i ostalih objekata različite namene.

Svojim konceptom energetski efikasne i održive gradnje, Xella doprinosi boljem kvalitetu stanovanja, uštedi energije i optimalnoj termo i zvučnoj izolaciji svih tipova objekata.

Pored inovativnih sistema gradnje, jedna od najbitnijih misija kompanije je da u svim sferama bude društveno odgovorna i pruža podršku različitim inicijativama koje su usmerene na brigu o ljudima i zajedinici u kojoj posluje.

Kompanija Xella je još jednom potvrdila da treba negovati prave društvene vrednosti, i omogućiti pojedincima da svoje talente i kreativnost iskažu i kroz sport, te je sa velikim zadovoljstvom pružila podršku i obezbedila novu sportsku opremu za RK Kolubara.

Rukometni klub „Kolubara“ iz Lazarevca osnovan je 1960. godine. Klub je od svog osnivanja pa do danas prolazio sve lige, da bi 2006. godine zaokružio svoj uspon ka vrhu rukometnog sporta ulaskom u Super ligu Srbije.

Rukometni klub “Kolubara” je klub sa bogatom tradicijom u kome je ponikao veliki broj, kako seniorskih, tako i omladinskih reprezentativaca i igrača koji su nastupali za najbolje domaće i inostrane klubove. Svoj najveći uspeh u dugogodišnjoj istoriji kluba ostvaren je u sezoni 2009/2010. godine kada je klub osvojio prvu titulu prvaka države.

Predsednik RK Kolubara zahvalio se na podršci kompanije Xella i istakao da se nada da će rukometaši nastaviti da nižu uspehe u novim prepoznatljivim Xella dresovima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Rešavanje gorućih finansijskih problema u JPKP Lazarevac (VIDEO)
Next post Bogat planinarski vikend