Šesti “Grejtest open” u Lazarevcu

Šesti po redu “Grejtest open” biće održan 31.3./01.4./02.2023. u Lazarevcu u organizaciji bokserskog kluba “Grejtest”.

Interesovanje za šesti u nizu lazarevački  Međunarodni turnir u boksu “Grejtest open” raste, a polako pristižu i prve zvanične prijave.

U jednoj od najlepših hala sportova u Srbiji, SRC “Kolubara”, ove godine nastupaće, pored reprezentacije Srbije, bokseri iz svih zemalja u okruženju, a očekiju se i bokseri iz Švedske, Grčke, Kipra, Holandije….

Takmičari će biti smešteni u luksuznom hotelu “Vidik” u Lazarevcu, službena lica u apartmanima “Rojal”, dok će domaći takmičari iz Srbije imati mogućnost zakupa smeštaja u privatnoj režiji.

Restoran “Stari grad” u blizini sportskog centra, biće na raspolaganju svim učesnicima za vreme trajanja turnira.

“Turnir se ove godine održava u kategoriji omladinaca, do 18 godina. što će dodatno podići atraktivnost samog turnira, obzirom da su ovo bokseri koji već ulaze u seniore, pa će i borbe biti atraktivnije “ kaže predsednik bokserskog kluba Grejtest, Nemanja Stolić.

Po prvi put učestvuju i reprezentacije, pa dolaze najbolji bokseri iz Bugarske, Mađarske i zemalja u okruženju, a tu će biti i takmičari iz Grčke, Kipra, Švedske…

“ Naš reprezentativac, Adam Krstović će prezentovati Lazarevac i naš klub. Krajem aprila, održava se i Evropsko prvenstvo za omladince u Jermeniji, tako da će ovaj turnir biti “generalna proba” za sve boksere pred taj, najbitniji događaj u godini” ističe on.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Konkurs za kabinsku posadu Er Srbija
Next post Uspešne prve lajkovačke Radničke sportske igre