DANI STEPOJEVCA

Manifestacija “Dani Stepojevca”  počinje sutra,  a trodnevni program predviđa brojne sadržaje.  Mesto dešavanja je OŠ “Vuk Karadzić”  pa nas je sa programom upoznala upravo direktorka ove obrazovne ustanove,  Verica Anđelić.

” Program počinje sutra od 17 časova gostovanjem istoričara Nemanje Devića koji će govoriti na temu “Srbija priča – Sve naše podele”.

Nakon toga,  od 18 časova organozovana je izložba  slika Gorana Radojičića,  posle čega sledi koncert KUD “Mladost”  iz Stepojevca.

Ono što nas najviše raduje to je ispraćaj još jedne generacije osmaka.

Prethodne dve godine,  zbog korone nismo bili u mogućnosti to da realizujemo.  Sada smo se zaista potrudili da ih ispratimo na najbolji mogući način. Svi u školi smo se angažovali, a tu je i naš plesni klub RMP.  Proslavićemo uz igru i pesmu, zajedničko fotografisanje, u želji da im ceo život bude upravo pesma i igra”,  rekla je Anđelić.

Program obeležavanja manifestacije “Dani Stepojevca”  biće nastavljen i nakon ispraćaja učenika osmog razreda.  Slede promocije knjiga,  koncerti,  razgovori sa bivšim učenicima stepojevačke škole,  izložbe i još mnogo toga.

Program se završava u subotu  od 19 časova koncertom kulturno umetničkih društava

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post NOVE DOJAVE O BOMBAMA U LAZAREVAČKIM ŠKOLAMA
Next post IZBORI ZA NOVI SAZIV SKUPŠTINE KMSZTS