Tradicionalno druženje sa Deda Mrazovima na motociklima u Lazarevcu

Moto klub “LA MOTO” iz Lazarevca i ove godine organizuje tradicionalna druženja Deda Mrazova na motociklima sa najmlađima uz bombone, čokoladice i novogodišnje paketiće, a sve to u petak, 29.12.2023. godine.

Akcija se organizuje u saradnji sa lazarevačkim Crvenim krstom i Turističkom organizacijom GO Lazarevac, kako bi sve objedinili sa njihovim planiranim programom na Gradskom trgu.

Akcija se će se odvijati po sledećem redosledu:

Okupljanje u klubu kod jezera Očaga od 9 časova, polazak iz kluba oko 9:45, ulicama Dimitrija Tucovića i Dula Karaklajića do OŠ “Dule Karaklajić”. Tu će deci biti uručeni paketići i održana priredba koju deca pripremaju za tu priliku.

Iz škole, oko 11:30 ulicama Dula Karaklajića, Dimitrija Tucovića, Milovana Lazarevića ide se do ulice Dušan Petrović Šane, gde se nalazi Dnevni boravak za decu i omladinu ometenu u razvoju.

Nakon dodele paketića i druženja, Deda Mrazovi na motorima nastaviće ulicama Branka Radičevića, Kralja Petra Prvog, dr Đorđa Kovačevića, do Doma zdravlja i porodilišta, gde se planira dodela paketića za bebe.

Vožnja se nastavlja ulicama Dr Đorđa Kovačevića, Dositeja Obradovića, Svetog Save, Branislava Nušića, Vojvode Mišića, Nikole Vujačića i Karađorđevom, do Rudarske česme gde će biti parkirani motori, a deci podeljeni slatkiši i omogućeno fotografisanje sa Deda Mrazovima.

MK “LA MOTO” poziva da im se u ovoj akciji pridruže i drugi moto klubovi :MK “RIO” Lazarevac, MK “Čokanlija” Baroševac, MK “Kolubajkeri “ Rudovci, MK “Usamljeni vitez” Latković, MK “TNT” Lajkovac, kao i ostali motociklisti iz Lazarevca i okoline.

Ukoliko vremenski uslovi budu nepovoljni, akcija će biti realizovana automobilima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

pexels-photo-135620.webp Previous post Počelo sezonsko sniženje:  Šta smeju, a šta ne smeju da rade trgovci
Next post “Konvoj sa srcem” i ove godine u Lazarevcu