U najavi ulaganja u bioskopsku salu CZK – Fotelje, podovi i novo ozvuučenje za bolji ugođaj (VIDEO)

U cilju poboljšanja kvaliteta života svojih sugrađana, rukovodstvo GO Lazarevac obišlo je Centar za kulturu kako bi se kroz razgovor sa direktorom i zaposlenima informisalo o problemima sa kojima se ova ustanova suočava.

Zamena stolica u bioskopskoj sali i novo ozvučenje jedan su od prioriteta kako bi se poboljšao kvalitet usluga, a publika imala potpun ugođaj u svim sadržajima.

“Centar za kulturu je star punih 47. godina i osim kozmetičkih promena, ništa konkretno nije rađeno u ovoj sali u kojoj se trenutno nalazimo“, kaže prvi čovek lazarevačke opštine, Bojan Stević.

„Vidi se da je zub vremena sve nagrizao i ko zna kako bi sve ovo izgledalo da ljudi koji su sada ovde zaposleni, ali i oni koji su ranije radili u ovom objektu  nisu domaćinski upravljali.

Svi moji saradnici izrazili su uverenje da bi bilo dobro kada bi se iznašla mogućnost da se ova sala rekonstruiše.

Ja iskreno ne mogu sada ovde da obećam da ćemo to sto posto uraditi, ali ćemo dati sve od sebe da u narednih 60 dana obezbedimo sredstva da zamenimo ove stolice…Pored stolica u planu nam je zamena podova, naći ćemo načina da kupimo novo ozvučenje kako bismo ostvariili potpun ugođaj našim sugrađanima kada su u pitanju sadržaji Centra za kulturu“ najavio je Stević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post USKORO ĆE SE ZNATI SVE O VOJNOM ROKU U SRBIJI! Vučević najavio: Duplo duže trajanje za one koji odbiju
Next post Spajalica-inicijativa za dostupnost usluge personalne asistencije osobama sa autizmom