Uskoro novi objekat Javne uprave u Lazarevcu (VIDEO)

Ruinirani objekat u neposrednoj blizini autobuske stanice u ulici Kralja Petra Prvog  u Lazarevcu, nekada prva zgrada opštine, koja je do nedavno ozbiljno narušavala izgled samog centra grada, uskoro će dobiti potpuno novu namenu i biće data na korišćenje Ministarstvu unutrašnjih poslova za potrebe Javne uprave.

U ovoj zgradi lazarevčani će uskoro moći da obavljaju sve poslove koji se odnose na pribavljanje personalnih dokumenata: lične karte, pasoša, vozačke dozvole, dozvole za oružje i slično, što su do sada radili u neuslovnim prostorijama u objektu preko puta SUP-a.

Prvi čovek opštine Lazarevac, Bojan Stević obišao je danas radove i tom prilikom rekao da je zgrada zadržala svoj autentičan izgled uz korišćenje savremenih građevinskih materijala.

” Kao što možete videti, za nepunih šest meseci, mi sada imamo objekat kome se broje dani do završetka. Čuli smo od izvođača radova da bi sve trebalo da bude završeno do 15. maja.  Paralelno je u izradi i nameštaj za ovaj objekat  i njegovo unuttrašnje opremanje  i ja se iskreno nadam da ćemo do kraja maja imati mogućnost da otvorimo nove  upravne poslove MUP-a koji će koristiti ovaj objekat do izgradnje nove policijske stanice” rekao je Stević.

Objekat poseduje nekoliko kancelarija, tri toaleta, za zaposlene, za građanstvo i za osobe sa invaliditetom, zatim čekaonicu, osam uslužnih šaltera, deo za arhivu od oko 160 kvadrata, čajnu kuhinju i sve ono što je neophodno za nesmetan rad.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Nove deonice asfalta u MZ Županjac (VIDEO)
Next post Multifunkcionalni spotski teren za školu u Velikim Crljenima, ali to nije sve!(VIDEO)