Multifunkcionalni spotski teren za školu u Velikim Crljenima, ali to nije sve!(VIDEO)

Sedmi školski objekat na teritoriji opštine Lazarevac dobija novi izgled i bolje uslove rada.

Predstavnici opštine obišli su danas OŠ „Sveti Sava“ u Velikim Crljenima gde je nakon balon hale završen i multifunkcionalni teren za sportske aktivnosti.

Zamenik predsednika opštine, Tomislav Rikanović podsetio je da je 27.januara na Dan škole otvorena balon hala, kada je najavljeno da će biti urađen i ovaj teren na otvorenom.

“Napravili smo jednu celinu, gde deca pored “balona” gde u zimskom periodu i kada su loši vremenski uslovi izvode fizičku nastavu, sada imaju teren i kada  je napolju lepo vreme. Ovo nije jedini teren koji ćemo mi raditi u Crljenima. Nadam se da ćemo do kraja godine uspeti da izradimo i teren koji se nalazi u Rudarskoj koloniji, gde smo već započeli sa pripremama”, rekao je Rikanović najavivši još neke od veoma značajnih ulaganja u ovoj mesnoj zajednici, kao što je asfaltirnje teniskog terena, renoviranje novog dela škole, ali je takođe podsetio i na radove na kanalizacionoj mreži.

Predsrednik GO Lazarevac,. Bojan Stević ističe da je ovo sedmi školski objekat  u Lazarevcu  koji je renoviran i obogaćen novim sadržajima.

“Ponosam sam na sve svoje saradnike, što smo zajedničkim snagama, uz podršku grada Beograda uspeli da obezbedimo sredstva za sedam školskih objekata, računajući i OŠ “Dule Karaklajić” gde narednih dana počinju radovi,” ističe on,.

Stević je najavio i da će u narednih nekoliko dana obavestiti svoje sugrađane o tri veoma značajna, kapitalna projekta koja će se raditi u narednom periodu u centralnom gradskom jezgru.

Dragan Lukić, direktor OŠ „Sveti Sava“ u Velikim Crljenima zahvalio je svima koji su učestvovali u poboljšanju uslova za rad nastavnog osoblja i učenika ove obrazovne ustanove.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Uskoro novi objekat Javne uprave u Lazarevcu (VIDEO)
Next post Održana 28. sednica Skupštine GO Lazarevac