Uskoro otvaranje gradske veletržnice u Lazarevcu(VIDEO)

Objekat gradske veletržnice u Lazarevcu, izgrađem prema svetskim standardima, trebalo bi da u drugoj polovini juna bude u potpunosti završen.

Radove je danas obišlo rukovodstvo GO Lazarevac.

“Očekuje nas da oko 20. ovog meseca  budu završeni svi radovi na parternom uređenju kao i  čišćenje objekta. Trenutno se radi ispitivanje hidrantske mreže, ispitana je pijaća voda i sanitarna mreža. Radi se i na ispitivanju sigurnosti celog objekta u smislu video nadzora, javljača požara, klimatizacije, centralnog hlađenja i grejanja, pošto je celokupan objekat tzv Smart objekat  i mislim da će nakon početka rada ovaj prostor lazarevčanima omogućiti mnogo bolji ugođaj za kupovinu. U prizemlju će imati 104 tezge, od čga 50 za voće, povrće i sve ono što je u ponudi na zelenoj pijaci, deo tezgi, koje su potpuno prilagođene potrebama prodavaca mešovite robe nalaziće se u drugom delu pijace, na spratu su dve odvojene, velike prostorije, od kojih je jedno sala za mlečne, a druga za suhomesnate proizvode, urađene po najsavremenijim svetskim standardima.  Pored svega navedenog tu je i jedan broj lokala koji će biti izdat na korišćenje. Ni jedan lokal neće biti na prodaju već će biti izdavani na mesečni zakup” rekao je ovom prilikom prvi čovek lazarevačke opštine, Bojan Stević.

On je takođe dodao da se uskoro očekuje završetak radova na dve garaže i dva trga ispred zgrade opštine i najavio početak izgradnje fiskulturne sale za srednju tehničku školu i Gimnaziju, izgradnja novog objekta Centra za socijalni rad, kao i nova predškolska ustanova na Severnoj magistrali.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post “ Bazi Mili” – Novi korak u borbi za bolji život osoba sa autizmom, višestrukim smetnjama, intelektualnim poteškoćama, specifičnim i retkim bolestima
Next post Danas je praznik Vaznesenja Gospodnjeg – Spasovdan