41.izložba priplodnih goveda simentalske rase Kolubara 2023

Regionalnaiz ložba priplodnih goveda simentalske rase održaće se u Lajkovcu, tradicionalno na Krstovdan 27.09.2023. godine, na prostoru budućeg Agrobiznis centra(Vojni krug).

U katalog 41.Izložbe priplodnih goveda simentalske rase Kolubara 2023, upisano je 105 najboljih grla kolubarskih stočara, odabranih na području Kolubarskog okruga.

Dolazak proizvođača sa priplodnim grlima planiran je od 9 do 10 časova, a potom sledi ocenjivanje grla koje počinje u 10:30 do 12:00 časova.

Svečano otvaranje izložbe planirano je za 12:30 časova, nakon čega će od 13 časova Usledeti proglašenje pobednika i dodela nagrada.

Generalni pokrovitelj 41. izložbejeOpština Lajkovac, a organizatori su Opštinska uprava Lajkovac, Centar za poljoprivredu Lajkovac, Udruženje odgajivača Goveda simentalske rase ʺKolubaraʺ Lajkovac, Udruženje odgajivača goveda simentalske rase ʺKolubarski simentalacʺ Valjevo i Centralno udruženje odgajivača goveda simentalske rase, a kao i svake godineTuristička organizacija opštine Lajkovac rado učestvuje u organizaciji izložbe

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Nagrađeni najbolji studenti iz Lazarevca
Next post Izložba slika “Izgubljena arhitektura”, lazarevačkog umetnika Stefana Petronijevića