Bogat program Centra za kulturu Lazarevac i tokom septembra i oktobra

Nakon uspešno realizovane tradiconalne manifestacije „Kulturno leto“, koja je i ovoga puta bila kolažna, ali sa akcentom na najmlađe, lazarevački Centar za kulturu nastavlja svoj rad „punom parom“ .

Na danas održanoj konferenciji za medije vd direktora ove ustanove, Aleksandar Arsenović najavio je programe koji su u planu za naredni period, a jedan od posebno interesantnih svakako je nastup Dejana Cukića i Sporog ritam benda.

„On je jedan od mojih omiljenih muzičara, još dok je bio u „Instruktorima“, kaže Arsenović.

„ Izuzetno je kvalitetan muzičar i pevač, a videćemo kakva će biti posećenost. Mi smo namerno malo spuustili cenu karata, pa bih ovom prilikom pozzvao lazarevčane  da u što većem broju dođu, jer  sam siguran da će to biti sjsjan koncert.

Osim toga, u septembru imnamo još lepih dešavanja –

  1. septembra od 18 časova u Modernoj galeriji imaćemo jako lepu tribinu i promociju knjige „Treba vremena da postaneš mlad“, na žalost pokojnog Velje Pavlovića, na kojoj će gosti biti  Zoran Kostić Cane, frontmen grupe „Partibrejkers“ i naš poznati novinar  Petar Janjatović.

Istog dana imamo gostovanje baletske grupe Konstantina Kostjukova“.

Arsenović je ovom prilikom uputio sve pohvale lazarevačkom pozorištu Puls teatru i njihovim sjajnim predstavama, u kojina publika zaista uživa.

„ Na repertoaru ćemo 5. oktobra imati i predstavu „Sin“ Ateljea 212, a što se filmskog programa tiče, sve što bude premijera u Beogradu, biće sigurno i kod nas, ako ne istog dana onda bar sutradan.

Naša publiika jako voli domaće filmove , pa nam u oktobru stižu „Čuvari formule“ Dragana Bjelogrlića  i „ Heroji halijarda“  Radoša Bajića“ najavio je on.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Radionica- PREDUZETNIŠTVO ZA ŽENE SA SELA
Next post U lazarevačkoj biblioteci obeleženo 45 godina postojanja Srpsko-kanadskog udruženja pisaca