Radionica- PREDUZETNIŠTVO ZA ŽENE SA SELA

Radionica “Preduzetništvo za žene sa sela” namenjena je svim ženama sa sela, povratnicama i etničkim manjinama koje imaju ili žele da realizuju neku svoju (poslovnu) ideju u sesokom okruženju, a nisu sigurne u potpunosti kako da to urade i značilo bi im da se upoznaju sa praktičnim i stvarnim primerima iz njihovog okruženja kao i mogućnostima koje su trenutno aktuelne i raspoložive na ruralu.

Ukoliko ste se prepoznali i vidite sebe kao novo lice Žene sa sela ili poznajete upravo takvu jednu ili više osoba, koje to već jesu ili mogu da postanu, prijavite se zajedno na ovu radionicu.

Radionica je besplatna, ali zbog ograničenog broja učesnika obavezna je prijava na broj telefona 062681488.

Sve učesnice ove radionice, nakon njenog završetka imaće mogućnost da se besplatno prijave na:

  1. Mentorski program u trajanju do 6 meseci gde će biti u mogućnosti da rade sa najvećim stručnjacima iz oblasti ruralnog preduzetništva
  2. Dobiju besplatni pristup do 6 meseci onlajn kursevima iz oblasti preduzetništva i digitalne pismenosti.
  3. Ukoliko žele postanu članice Mreže “Jezgro” i tako dobiju pristup dodatnim resusrima i kontakima.

Radionicu vodi Dragana Tomić Pilipović @draganaruralhub, žena sa više od 25 godina iskustva u razvoju organizacija i pojedinaca. U svetu je prepoznata kao innovator socijalnih promena u ruralnim zajednicama. Pokrenula je “Rural HUB” (www.ruralhub.rs) u selu Vrmdža, Sokobanja sa ciljem osnaživanja sela kroz socijalnu ekonomiju i preduzetništvo.

Zbog ograničenog broja učesnika prijava je obavezna na 062681488.

Ukoliko vam je potrebna podrška oko organizacije, potrebno je da se javite da bi videli na koji način CDOP – Centar za društveno odgovorno preduzetništvo može da vam pomogne.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Produžen književni nagradni konkurs “Radovan Beli Marković”
Next post Bogat program Centra za kulturu Lazarevac i tokom septembra i oktobra