Još jedna škola u opštini Lazarevac dobija novi izgled (VIDEO)

Kao što je i najavljeno, rukovodstvo opštine Lazarevac na čelu sa predsednikom Bojanom Stevićem nastavlja sa rekonstrukcijom školskih objekata na teritoriji opštine.

Ovoga puta radovi otpočinju na izgradnji novog krova, izolacije i fasade u OŠ „Slobodan Penezić Krcun“ u Junkovcu.

“ Nakon praznika Sretenje 15. februara otpočeće radovi na ovoj školi.

Radićemo potpunu rekonstrukciju krova, komlet fasadu, dekorativnu rasvetu sa dve spoljne strane objekta i celokupno uređenje unutrašnjosti škole u smislu gletovanja i krečenjam kao i zamenu dela unutrašnje stolarije.

Poseban akcenat stavićemo na informatički kabinet, a radimo i na postavljanju led rasvete unutar objekta, zatim dodatni broj bezbednosnih kamera i javljača požara.

Po završetku radova u ovoj školi, očekuje nas parterno uređenje dvorišta  sa parking prostorom, a želja svih nas je da u narednoj godini pokušamo da započnemo neku manju halu, poput onih u školama u Velikim Crljenima, Rudovcima i u OŠ “Vojislav Voka Savić,” kaže prvi čovek lazarevačke opštine, Bojan Stević.

U narednih 15 dana očekuje se početak radova i u OŠ “Mihailo Mladenović Selja” u Dudovici, nakon čega kreće rekonstrukcija objekta škole “Sveti Sava” u Velikim Crljenima.

Direktorka ove obrazovne ustanove, Milena Simić zahvalila je čelnim ljudima lazarevačke opštine na prepoznavanju problema i ažuriranju radova na objektu škole čija je izgradnja otpočela davne 1961.godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post RASPUST OD PONEDELJKA? Moguće produženje odmora za školarce zbog gripa
Next post Sledeće nedelje usvajanje predloga budzeta pred lajkovačkim odbornicima(VIDEO)