Kulturno sportski dan u gradskom parku u Lazarevcu

Manifestacija se održava u nedelju, 3. septembra sa početkom od 17h , a ona još jednom potvrđuje da sport i kultura mogu i moraju zajedno, kao i da život čine lepšim, boljim i zdravijim.

Promocije rada sportskih klubova i udruženja Lazarevca, odličan su poziv našim sugrađanima da se već “od sutra” okrenu novom i kvalitetnijem načinu života. Program je osmišljen tako da deca svih uzrasta, bilo da su početnici ili ne ili se još nisu pronašli u nekoj od sportskih disciplina, učestvuju u svim aktivnostima koje žele. Naravno, nisu zaboravileni ni odrasli. Program namenjen njima počinje od 20h.

Posetioci će imati priliku da prisustvuju ili učestvujetu u sportskim aktivnostima koje organizuju:

Plesni klub “Kolus”,

Školica sporta “Soko”,

OK “Kolubara”,

ORK “Lazarevac”,

Karate klub “Kolubara”,

Atletski klub “Lazarevac”,

Džudo klub “Hrabro srce”,

Škola fudbala “Paragon!,

Škola košarke “Paragon”,

“Forma Fit” Fitness Klub-a.

Prijatelji manifetacije iz poliklinike Nikodijević dr. Tijana Dragić specijalista otorinolaringologije i dr. Ivana Ružičić specijalista urgentne medicine,

pružiće vam preglede uha, merenje telesne težine, vrednosti krvnog pritiska i saturacije kao i savet o pravilnoj i zdravoj ishrani.

Ono što je najbitnije , na samom događaju organizovaće se i humanitarni bazar za lečenje Stefana Stepića, kako bi podržali porodicu Stepić u njihovoj borbi i kako bi Stefi napravio svoj prvi korak.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Javni poziv za upis imovine u Federaciji BiH
Next post Koliko će nas koštati grejanje naredne zime?